Гарні привітання з Великоднем українською

Вітаємо зі світлим і чистим святом Великодня. Нехай у серці кожної людини оселитися Віра, Надія і Любов. Нехай в душі буде спокій і мир Божий!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! І нехай в твоєму житті станеться таке ж велике диво. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю сподіватися, мріяти, творити добро, вірити у все хороше, дарувати оточуючим любов і отримувати у відповідь щирість. Бажаю миру і щастя в цьому світі.

Нехай це святе свято поселить в серцях радість і теплоту, принесе в домівку мир, благополуччя і щастя, подарувати здоров’я і душевну рівновагу. А головне очистить серце від усього того, що обтяжує.

Вітаємо Вас зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе Вам лише благими звістками, нехай серце Ваше наповниться радістю, нехай віра допомагає Вам долати труднощі.

Вітаємо вас з найголовнішим православним святом – світлим Христовим Воскресінням! Нехай Господь оберігає, очищає і просвітлює ваші душі, а радість, любов і доброта будуть вашими вірними супутниками на життєвому шляху!

З великим святом Світлого Великодня! Нехай Ангел зберігає від негараздів, а благодать не покидає серця. Бажаю чудес, весняного тепла, процвітання і миру. Христос Воскрес!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

З паскою! Христос Воскрес! Радійте кожному Божому дня, діліться останнім шматком хліба з ближнім і тоді у Вас все буде: успіх, удача, везіння, благополуччя, гроші і любов.

Христос Воскрес! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і цілу триразово. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем своїми словами

З паскою! Невгамовної віри, невичерпної надії і невичерпної любові до своїх ближніх! Пам’ятай, справжня і безмежна віра здатна творити справжні чудеса, хоч і спершу так може і не здатися!

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом – Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!