Гарні привітання з Водохрещем українською

Ми зібрали для Вас купу привітань з Водохрещем . Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

Вітаю з днем ​​Хрещення Господнього! Нехай Господь Бог береже вас від усяких бід і зла, допомагає в добрих справах і наставляє на шляху порятунку. Бажаю вам, щоб кожен ваш день осявав світло Христової любові і святий Його благодаті!

Пусто зірки, немов білі перлини, дарують свій яскраве світло, всім бажаючим і нехай все найкраще збувається в цей прекрасний і чистий день. Нехай друзі дарують посмішки і в морозному повітрі таять добрі слова і побажання, нехай все життєві помилки і гріхи, які ви колись зробили розчиняться в темному мороці ночі і нехай любов подарує багато солодких хвилин і благополуччя світить, наче лампада в вашому домі. Нехай перлини першого снігу поступово перетворюються в смішних сніговиків у вашій дворі, на радість діткам і дорослим. Нехай перлинні подарунки будуть завжди прикрашати ваш туалетний столик і стануть яскравим оберегом в Новому році протягом довгого часу і нехай всі жалі минулого року перетворяться в яскраві перлинки в скриньці ваших прикрас.

Нехай сьогодні в ополонці священної на тебе зійде благословення. Щиро бажаю тобі, друже, міцного сибірського здоров’я, щоб жодна хвороба тобі була не страшна. Щоб тебе ніколи не наврочили і бізнес-справи, як і раніше, йшли добре. Гору щастя, грошей і фінансового достатку.

З великим святом Господнього Хрещення! Радійте і впустіть у своє серце божу любов і святий дух його! Нехай в цей день, ангели зрадіють на небесах, і світлом добра, проллють на вас благодать Всевишнього нашого!

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.