Красиві привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Ми зібрали для Вас купу сучасних привітань з Благовіщенням у прозі, до сліз. Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

Бажаю, щоб Пресвята Богородиця зберігала тебе, подарувала любов і захистила від усіх негараздів! Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні і надійні люди, які будуть про тебе піклуватися, а ти їм будеш дарувати свою любов. Зі святом!

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.

Залиш ж в цей день ти всяку роботу, хвалу свою скоріше Діві Марії принесеш. Сьогодні вона отримала Благу звістку, і дізналася, що саме вона удостоїлася честі стати матір’ю Ісуса. Восхвалі ж її! Прийми мої вітання з великим святом Благовіщення!

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

У прекрасне Благовіщення Пресвятої Марії нехай чекають тебе тільки хороші новини. Хай не буде бід і неприємностей. Бажаю з радістю ходити на улюблену роботу і отримувати від цього не тільки хорошу зарплату, але і задоволення. Нехай в сім’ї буде все в порядку, без сварок і образ. І нехай друзі завжди готові будуть підтримати і допомогти.