Красиві привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Трійця – одне з великих православних свят. Нехай же цей день буде сповнений щастя, радості і смиренності. Як єдині три божественних початку, так нехай будуть єдині у вашому житті віра, мудрість і добро. Забудьте про зневірі, даруйте близьким турботу і увагу, дякуйте Богові за кожен прожитий день, і тоді ваше життя наповниться світлом. Зі святом!

Вітаю з Трійцею. Нехай це світле свято принесе благо в ваш будинок і щастя. Бажаю щирості, любові, здоров’я, добробуту, удачі і радості.

Вітаю з чудовою Трійцею! бажаю, щоб в кожній дивовижною душі розквітала саме сьогодні потрійна любов, переливаючись Вітчим благословенням, синівську шану і неймовірною Духовністю, з кожним днем ​​роблячи нас все щасливішим!

У свято Трійці Святий Дух зійшов на апостолів, благословив їх своїм світлим присутністю. Я бажаю тобі завжди відчувати потужну підтримку вищих сил, у всьому бачити промисел Божий, ніколи не піддаватися зневірі і вірити в краще. Зі святом!

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Прийми вітання з чудовим святом – Трійцею! І нехай життєве щастя, надихаюча любов і тверда віра сьогодні потроїться, а градус радості і душевності залишиться незмінно стабільним!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

З Трійцею! Бажаю потрійний радості: від безумовного взаєморозуміння з близькими серцю людьми, від неймовірних успіхів на трудовому поприщі і від чудових успіхів у щасливій особистому житті!

Які речі в житті важливі для тебе? Небо, сонце і вода? А може бути – здоров’я, віра і любов? Не дарма число три стало священним. Свята Трійця сьогодні стукається в душу до кожного. Бажаємо всім усвідомити і прийняти це. Сьогодні для цього дуже вдалий час. Зі святом!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!