Найкращі привітання з Трійцею українською

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю тебе зі святом! Сьогодні – Трійця, так нехай же в цей день здійсняться всі мрії і бажання! Нехай життя відкриє перед тобою нові горизонти і чудові перспективи, нехай тебе чекають тільки злети, і ніколи не буде розчарувань!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Мамочка! Від душі вітаю тебе, моя кохана, з Трійцею! Це – чудове свято, в який у добрих людей збуваються всі їхні бажання! Впевнена, твої теж неодмінно збудуться, лише варто захотіти! Хочу, щоб ти була красивою, здоровою і щасливою, щоб ніколи ні в чому не потребувала і кожну мить раділа!

У свято Трійці щиро вітаю і побажати хочу світла і радості в житті, блага і щастя в будинку, щирості і добра в душі, любові і натхнення в серце, світу над головою і сонячної погоди за вікном.

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

Вітаю з Трійцею і бажаю здоров’я, миру, радості і благополуччя. Нехай твоє серце повниться щедрою і світлою любов’ю, нехай твоя душа сповнена буде натхнення і краси, нехай у твоєму житті сповнена буде чаша достатку і щастя.

Чим пахне Трійця? Вона пахне свіжою скошеною травою, пахне юними берізками, пахне першими поцілунками і щасливим заливистим сміхом, спокоєм і великою вдячністю Пресвяту Трійцю за все блага, що ми отримали в цьому житті. Зі святом! Нехай запахи цього великого свята довго живуть у вашому серці і змушують щороку переживати цей світ знову.