Найкращі привітання з Яблучним Спасом у прозі

Ми зібрали для Вас купу привітань з Яблучним Спасом . Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

Дорога подруга, на ганок прийшов Яблучний Спас – чудовий день літа, коли доля посміхається кожному з нас. Прийми мої сердечні побажання нескінченної любові у всіх її проявах, райдужних днів і соковитого щастя. Нехай світле благословення вбереже від заздрісних очей, негараздів і злих людей.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб життя твоя була яскравою, смачною, соковитою, ароматною, як стигле яблучко, щоб Господь завжди оберігав тебе від усього недоброго і нехорошого, щоб у тебе завжди знаходився час для благородного вчинку, славного справи і доброго щастя.

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!

Сьогодні християни святкують Преображення Господнє. Його ще називають Яблучним Спасом. У цей день прийнято святити яблука. Нехай в цей день Ви відчуєте переможний голос Господа нашого і відчуєте на собі його милість.

Нехай разом з чудовим, дурманним, солодким ароматом наливних, стиглих яблучок до ваших осель увійде таке ж незрівнянне, запаморочливе і величезне щастя. Нехай Господь благословить і вбереже ваші душі від скверни, поганих помислів і злих людей. Нехай у ваших серцях зміцниться свята віра, а життя стане доброю, світлою, благополучної і радісною. З Яблучним Спасом!

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від чистого серця бажаю з кожним днем ​​перетворювати себе, свої думки, свій внутрішній і навколишній світ. Здорові, сподіватися і любити, мріяти і радувати своє серце з кожною миттю.

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.