Оригінальні привітання з Пасхою українською мовою

Сьогодні особливий день. В цей день кожен, хто вірить в Господа, хто потребує ласки, в теплі, в любові або здоров’я, сповна отримує все, чого бажає. Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і бажаю з допомогою Божою знайти в цьому світі свій істинний шлях.

Немає в світі чудеснее свята, ніж святий Великдень. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашому сімейству радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб всі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

Вітаю з цим світлим святом. І в цей день недільний хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч – улюблені і веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі і образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваш будинок обходить стороною біда, і Бог не посилає вашій родині випробування, а лише радіє вашим гарних вчинків і чистим помислам. У цей святковий день бажаємо вам всім гармонії в душі, взаєморозуміння в сім’ї, достатку в домі і задоволення від життя. Нехай Господь завжди чує ваші молитви і дає вам найкращих ангелів – хранителів. Живіть всі разом довго, цікаво, весело. Запрошуйте в гості, ми завжди раді спілкуванню з хорошими людьми. Христос Воскрес!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Христос Воскрес! Я вітаю тебе з Великоднем і бажаю йти щасливою дорогою життя, не залишаючи осторонь близьких і дорогих людей, бажаю ні на мить не втрачати віри і доброї надії, бажаю в це світле свято відчути раптом неймовірний приплив сил, енергії, натхнення і великої радості.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!