Оригінальні привітання з Великоднем

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

Привітання з Великоднем до сліз

Привітати з Великоднем українською мовою

Сердечно вітаємо з духовної навесні і з її головним святом – Великоднем! У цей світлий і радісний день думки всіх віруючих людей звернені до Бога! Так нехай Господь завжди живе у вашому серці, вказує вірний шлях у житті і береже від біди! Бажаємо зустріти Великдень в родинному колі, за щедрим столом, нехай яскраво горить великодня свічка, як символ доброти!

Христос Воскресе! Нехай Ваша Віра ніколи не згасає, а лише зміцнюється з часом! Нехай благання, сказані сьогодні, обов’язково будуть почуті і не залишаться без відповіді!

Христос Воскресе! У цей світлий і чистий свято бажаю в Ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень принесла Вам теплоту і радість в серце. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру всередині. Зі святом!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Вітаю з великим святом Пасхи Христової! Христос Воскресе! Бажаю допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхального тріумфу, посмішок добрих осіб, здоров’я близьким, тепла дому, трепетною радості, благодаті, милості, душевного просвітління. Нехай Воскресіння Христове принесе світло, щастя, мир. Бережи Господь!

Христос Воскрес! Бажаю в це світле свято здоров’я всієї твоїй родині, бажаю щирої віри в диво і згасає надії серця. Нехай кожен день життя буде добрим і радісним, нехай Бог не залишає тебе ні в біді, ні в бідності. На все добре, взаємної любові та достатку!

Коханий мій, я вітаю тебе зі святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай цей світлий день подарує тобі заряд позитивної енергії для досягнення всього, чого тобі хочеться. Нехай Господь зміцнить нашу любов і подарує нам відмінне майбутнє. Воістину Воскрес!