Привітання з Покровою своїми словами, до сліз

Вітаю Вас від всієї душі зі Святим святом з Покровом! У цей день з’явилася Пресвята Богородиця, показуючи співчуття до людей, яке показав нам і Син. Нехай цей день принесе Вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені Вами добрі справи! Бажаю Вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

Покров Пресвятої Богородиці – це один з найважливіших і значних свят, який не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас і нагадати, що Богородиця оберігає всіх, потрібно лише вірити в це, тоді ви і відчуєте її силу. Мені важливо, щоб ви розуміли, наскільки важливим святом для нас є цей день – Покров Пресвятої Богородиці. Хочу побажати кожному з членів вашої сім’ї тільки за все самого позитивного і позитивного, а також доброго і світлого, як і сам цей святковий день. Хочу, щоб ви ніколи не скаржилися на здоров’я, а для цього воно не повинно вас підводити. Нехай ніякі біди і тривоги не лякають вас і ваших близьких, тому що ви перебуваєте під захистом Богородиці. Відмінного вам свята! Проведи свій день з рідними і близькими для вас людьми. Точно немає нічого важливішого за це.

Привітати з Покровою

Привітання з Покровою своїми словами

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Зі святом! Нехай світло наповнить Ваші домівки, щоб звучали в їх стінах щасливі голоси і дзвінкий сміх, світилися усмішки. Нехай Пресвята Богородиця чує Ваші молитви, оберігаючи від поганих звісток і напастей.

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.