Привітання з Трійцею у прозі

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя, і увірветься світ в ваш будинок, віджене всі негоди. Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Свята Трійця – світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

Сьогодні Трійця наказує: збільшиться нехай у тебе все втричі! Нехай в три рази зросте здоров’я, успіх, любов! Сьогодні три бажання твої збудуться, які на зорі загадаєш! Нехай сьогодні Пресвята Трійця поведе тебе по шляху істинного назустріч благополуччю! Якщо раптом щось не вийде, вимови: «Така воля Божа була». І всі гріхи тобі спишуться!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Зі святом привітати хочу, душевної гармонії, здоров’я в будинок ваш побажати поспішаю. Нехай промені денного світла будуть зігрівати в холодну погоду, а хороші друзі стануть надійною опорою у всіх труднощах. Щастя, удачі, віри, взаєморозуміння. Забувайте про погане, мрійте, насолоджуйтеся дорогоцінної життям.

З Трійцею! Бажаю в світле свято таких же світлих і радісних почуттів і емоцій. Нехай радісна атмосфера свята наповнить душу теплом і світлом. Бажаю Божого благословення, любові, достатку і удачі!