Привітання з Великоднем до сліз

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю щиро вірити в хороше, дарувати цього світу свою чуйність і доброту, завжди прагнути до добрих справ і ніколи не відмовляти в допомозі нужденним. Нехай Всевишній вкриває твою голову від бід, хай дні твого життя будуть благодатними і світлими.

У цей світлий день, велике свято Пасхи шлю свої теплі побажання здоров’я і миру, великодушності і благополуччя. Нехай Бог допомагає у важку хвилину, нехай життя щасливим річкою біжить, нехай душа буде вільною і відкритою, а серце чуйним і добрим.

Нехай святковий день Світлого Великодня осяє ваше життя яскравим добрим світлом. Нехай дорогоцінний ваше здоров’я буде незмінно чудовим. Радісних днів, спокійних ночей, непохитної віри і підтримки близьких. День цей нехай згуртує ваші сім’ї і очистить душі від прикрих дрібних переживань! З Великим Великоднем!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Від щирого серця хочу привітати зі світлим, прекрасним християнським святом – Великоднем! Бажаю, щоб Господь дав Вам за все, про що просите. Нехай серце наповнюється любов’ю, добротою, милосердям і смиренністю. Бажаю з міцною вірою переносити всі негаразди, радіти тому, що маєте, і бути задоволеним своїм життям!

Христос Воскрес! Світлий і яскраве свято сьогодні! Нехай в душі у кожного буде веселка з радості, щастя, заспокоєння і світу. Я хочу побажати всім добра. Побільше позитиву, приємних зустрічей. Нехай вас, завжди оточують рідні та близькі люди. Щоб ви завжди відчували підтримку і розуміння, свою потрібність і значущість. Благополуччя і достаток вашого будинку.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!