Різдвяні привітання своїми словами

Ми зібрали для Вас купу Різдвяних привітань . Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

У Різдво бажаю Вам терпіння, гарного настрою і щастя. Нехай різдвяна ніч обдарує чарами і, чудесами! Вітаю!

Нехай Різдвяна зірка загориться в цю ніч і веде по життю найвірнішим шляхом. Тепла, спокою, доброти і умиротворення. У цей чудовий світлий свято мрії стають реальністю, нехай в цьому році збудеться найзаповітніша. З Різдвом Христовим!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай буде життя повне світлих і радісних моментів, нехай яскраві вогні добра сяють на твоєму шляху, нехай серця близьких міцно тебе люблять, хай душу твою наповнює щастя і захоплення.

Я хочу привітати тебе з Різдвом! Це свято несе в собі диво, відгомони якого кожен дорослий відчуває навіть у свідомому віці. Нехай новорічні гірлянди і запах мандаринів порадують тебе і в це свято! І нехай чарівна Різдвяна ніч подарує тобі все, про що ти мріяв і мрієш в даний час! Здоров’я і щастя, гарного Різдва!

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

Друже, я тебе вітаю з Новим роком! Бажаю тобі в це світле свято, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ти продовжував свій життєвий шлях, не знаючи злих бід і перешкод, щоб душа твоя завжди була відкрита для щастя і любові, щоб серце з трепетом піклувалася про близьких і рідних!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю світлого ангела за твоєю спиною, який буде тебе захищати а також щастя в твоєму житті, удачі і везіння, розуміння оточуючих, добра в твоєму домі. Нехай береже тебе і твою сім’ю Бог.

З Різдвом Христовим! Бажаю ніколи не відчувати образ і самотності, бажаю здобути більшу надію і віру в чудеса. Всіх добрих благ і міцного здоров’я.

Привітати свою команду, своїх кращих колег я бажаю з божественним святом Різдва Христового. Побажаю добробуту у ваших родинах і збереження домашнього вогнища. Не втрачайте азарту і завзяття до нашої роботи. І бажаю енергетично зарядитися світлом, що виходить з небес.