Щирі привітання з хрестинами у прозі

Сьогодні дуже важливий день, коли здійснюється велике таїнство хрещення, свято не тільки в родині, а й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.

Від щирого серця хочу привітати з цим чудовим і важливою подією, з входженням в православну віру і храм, з крестинами! Бажаю, щоб Господь допомагав у важку хвилину, щоб ангел-хранитель оберігав завжди і всюди, щоб життя тяглася щасливою і довжиною дорогою, щоб було на шляху багато радісних перемог і добрих справ.

Привітати з крестинами

Привітати з крестинами своїми словами

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!