Щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз

З Новим роком і з Різдвом! Бажаю вам усіляких людських благ! Нехай прийдешній рік увійде в будинок з оберемком радощів і приємностей! Нехай здоров’я,любов і щастя будуть з вами весь рік! Спокою вам душевного, рівноваги, близькості з рідними і абсолютної гармонії!

Який би щасливою не було ваше життя, без справжніх друзів назвати її повноцінним буде складно. Якщо свята ви збираєтеся зустрічати компанією друзів, то вибирайте найкраще привітання з Різдвом і Новим роком.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Хочу побажати веселих імпровізацій і щасливих випадків, теплих усмішок і надихаючих слів. Нехай з нових ідей і мрій почнеться цей рік, нехай буде він благодатним, вдалим і чудесним. Міцного здоров’я тобі і твоїй родині, любові і неймовірною бадьорості.

Е то нехитре привітання з Різдвом і Новим роком сприймайте як добре заклинання, яке несе в собі магічний сенс. Тому як напередодні цих свят все люди починають, немов діти вірити в чудеса і казкове диво. І сьогодні, бажаючи один одному щастя, ми вкладаємо в ці слова щось більше, дивовижне і незвичайне, яке допоможе виконати наші мрії, і перетворити життя в щасливу казку.

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю нових радощів і можливостей в житті. Бажаю новорічної надії і різдвяного дива. Бажаю сімейного затишку і життєвої енергії. Бажаю справжнього чаклунства і щастя. Бажаю здоров’я і миру. Бажаю любові близьких і великого везіння в будь-яких справах.

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

Бажаю в прийдешньому році намокнути під доларовим дощем, і нехай листопад удач падає в твої руки весь наступний рік. Нехай же в будь-який сезон року, як ніби новорічний снігопад, буде сипатися на твій дім щастя. Бажаю отримати насолоду від кожної хвилини наступаючого року. Автор: ideal

Шановні друзі, вітаю вас з Різдвом Христовим і Новим роком. Хочу побажати терпіння, сил, удачі, натхнення, ентузіазму, надії, благополуччя, успіху і наполегливості. Нехай кожен день буде добрим, нехай це світле свято подарує всім любові, тепла і щастя.