Щиросердечні привітання з днем ангела Лідії українською мовою

З днем ​​ангела вітаю прекрасну людину! Цей чудовий день благословенний небом, так як твій ангел-хранитель піклується про тебе Лідія. Прошу у неба одного – нехай дасть тобі довгих років життя, щоб оточуючі могли насолоджуватися твоїм спілкуванням, як можна довше. Неможливо переоцінити твою мудрість, яку передаєш в радах. Живи щасливо!

Лідія, прийми від нас вітання! Бажаємо тобі усіх земних благ, але тільки таких, які не зіпсують твою репутацію. Щастя, наснаги, вірних друзів, добробуту, кар’єрного росту!

Лідія, прийміть щирі вітання з Днем Ангела. Нехай Ангел Охоронець Ніколи НЕ відступає від вас и дарує відкрітість та красу вашій душі, мудрість та терпіння – серцю, щирість та чистоту вашій вірі.

Лідія вітаю тебе з днем імені й днем Ангела! Іноді ім’я — як зірка, не дає заблукати та залишитися сам на сам у світі людей. Носи своє ім’я з гідністю, як корону, але пам’ятай, що людина славиться справами. Нехай твоє серце світить добротою, і вона повертається завжди до тебе! А якщо колись тебе буде сумно, нехай поруч будуть близькі люди, які завжди тебе підтримають та допоможуть у будь-якій справі. Удачі та віри в чудеса!

Тук-тук! Це твій ангелик Лідія приніс на своїх крильцях вітання для тебе з іменинами!

Лідія, мої привітання сьогодні тобі. У кожного з нас є янгол-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди десь близько нас. Хочу у цей радісний святковий день побажати тобі і твоєму ангелові побільше сонячних днів, радості у житті і любові до ближнього свого.

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Лідія: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Лідія, в день Ангела бажаю любові, натхнення, щастя світлого, здоров’я. І хай тебе завжди оберігає Боже!

З днем ​​ангела тебе Лідія, бажаємо тобі ніколи не здаватися, нехай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти … коли твої крила опускаються вниз!

Лідія бажаю неймовірної радості у твій День янгола, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще бажаю тобі – вдалих днів, добрих новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Лідія від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.