Щиросердечні привітання з хрестинами українською

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Вітаю з крестинами! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч біля малюка, оберігає його від зла і хвороб. Нехай у вашому домі буде благодать і радість. Нехай Господь захистить маленьке диво і подарує йому добру долю!

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашого сина, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективний захист від мирських негараздів. Бажаю енергії та сили, віри в світле майбутнє і дивного везіння. Нехай синочок ваш зростає в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і хорошою особистістю, заслуговує на повагу. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

Вітаю з крестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-хранитель був завжди з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Привітати з крестинами

Привітання з хрестинами до сліз

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Від щирого серця хочу привітати з цим чудовим і важливою подією, з входженням в православну віру і храм, з крестинами! Бажаю, щоб Господь допомагав у важку хвилину, щоб ангел-хранитель оберігав завжди і всюди, щоб життя тяглася щасливою і довжиною дорогою, щоб було на шляху багато радісних перемог і добрих справ.

сьогодніваш малюк занурився в святу воду, прийнявши обряд хрещення. Нехай цей світлий день в житті всієї вашої сім’ї стане яскравим початком нового життєвого етапу. Маленький хрестик, надітий немовляті, зберігає його від бід, хвороб і зла. Нехай його чиста душа завжди буде відкрита для добра і світла. Тепер ваше чадо під надійним захистом. Велика сила стане йому міцним щитом в житті і захистить від впливу темних сил. Хочу побажати вашій дитині рости здоровим, допитливим, чесним і відкритим людиною. Мамі з татом – терпіння і мудрості, щоб завжди бути поруч, допомагати, підтримувати і в потрібний момент дати свободу вибору. Всій родині бажаю згуртованості, добра і достатку.