Щиросердечні привітання з Медовим Спасом своїми словами, до сліз

Ми зібрали для Вас купу привітань з Медовим Спасом . Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

З медовим Спасом! Бажаю миру родині, удачі і напутніх слів, які будуть звучати в потрібний час. Нехай Господь береже Вас і всіх близьких. Добра і миру, любові та взаєморозуміння, обіймів і теплих зізнань.

Вітаю з найсвятішим святом медовим Спасом! Бажаю тобі життя таку солодку як той мед, який ти п’єш в цей день і урожай такий зелений, як то яблуко що ти їси в цей день. Та будь ти врятованим в цей день і дякуй Бога свого за ті дари що на столі твоєму

У Медовий спас хочу знати, що ти відчуваєш внутрішню гармонію, чуєш спів серця, відчуваєш зліт своєї душі. Нехай весь день проходить тільки з позитивними подіями, а свято підказує, як потрібно розвиватися далі, що потрібно робити, щоб зберегти настільки прекрасний настрій. Сьогодні ти неодмінно купуєшся в теплій річці, а потім – прогулятися по полю. Увечері ми скуштуємо солодкого меду з маковими пирогами, насолоджуючись душевними розмовами. Ми скажемо один одному багато приємних слів і, звичайно, моє побажання тобі прозвучить щиро, а тому збудеться. Рідненький мій чоловічок, будь ласка, будь щасливим і вір в прихильне ставлення долі, адже тільки в цьому випадку ти зможеш відзначити: «Я насправді щасливий!». Приймай щирі вітання з прекрасним літнім святом, яке потрібно відзначити поруч зі своїми близькими людьми.

Як солодко пахне мед! Його аромат, обрамлений вишуканим букетом літніх квітів, наповнює кожен куточок храму … На хвилину закрийте очі, вслухайтеся в дзвін дзвонів, побожне церковний спів, відкрийте серце для Бога: попросіть прощення, подайте, хто просить, з радісною усмішкою привітайте всіх віруючих християн. Зі святом, дорогі брати і сестри, з Медовим Спасом!

Вітаю з Медовим Спасом! Бажаю, щоб життя твоє було солодка як мед. Бажаю, щоб тебе завжди оточували добрі люди, а в родині твоїй панував мир і спокій.

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з першим Медовим Спасом! Нехай тепла молитва і солодка благодать перебуває в ваших серцях! Нехай в них не знайдеться місця для зневіри і образ! А радість – прекрасний дар Божий, оселиться в ваших душах! Нехай благословить вас Господь, кожному протягне свою руку, збереже від спокус!

Вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день.