Щиросердечні привітання з Яблучним Спасом у прозі, до сліз

Ми зібрали для Вас купу красивих привітань з Яблучним Спасом у прозі. Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

Хочу привітати вас з одним з найбільш чудових свят, який називається одним цікавим чином – Яблучний спас. Звичайно, символом даного свята є яблука, тому буде непогано, якщо ви сьогодні будете вживати в їжу освячені яблука. Це хороша прикмета, так що вам варто дотримуватися її. Я хочу побажати вам міцного здоров’я і щастя в вашій родині. В такий чудовийі світлий святковий день ви повинні думати тільки про хороше, а ще краще буде, якщо ви проведете цей день зі своїми рідними та близькими. Вітаю вас ще з початком осені, так як саме Яблучний спас означає наступ сезону, що настає за влітку. Хочу побажати вам благополуччя і всього самого світлого. Сьогодні ваші думки повинні бути спрямовані в хороше русло, тому що в таке світле свято думати про погане – грішно.

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня – початок останнього літнього місяця. Залишилися лічені дні до того, як настане осінь, однак саме сьогоднішнє свято означає початок осіннього сезону. Я вітаю вас з Яблучним Спасом і бажаю вам великого запасу яблук на сьогодні. Причому вам варто знати, що сьогодні ви повинні будете вживати, тільки лише освячені яблука, тому що вони додадуть вам ще більше сил і енергії. Нехай на всіх нас зійде благословення, а у вашій сім’ї пануватиме благополуччя. Повірте, що якщо ваші думки будуть чисті, то все інше вже точно додасться. Ще хочу побажати найнеобхіднішого для людини – здоров’я. Приготуйте смачний десерт з яблук і зберіть за святковим столом своїх рідних і близьких. Це буде вам тільки на користь, так що не замислюйтесь навіть. Зі святом!

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб з Божою поміччю твоє життя виключала біди і розлуки. Бажаю, щоб з добрим серцем йти до мрій було простіше і легше. Бажаю солодкого щастя, як наливне яблучко. Бажаю щирої любові, як посмішка дитини. Бажаю світлої надії, як хмара на небі.

Мені дуже хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят – Яблучним Спасом. По-іншому, до речі, це свято можна назвати як Преображення Господнє. Я хочу побажати вам, щоб цей день приніс вам багато радості і щастя. Ще хочу побажати найголовнішого, що тільки може бути для людини – здоров’я. Привітайте і своїх рідних і близьких, щоб нагадати їм про те, що настав цей прекрасний свято. За сьогоднішній день ви отримаєте ще багато поздоровлень, але пам’ятайте, що ви повинні відповідати всім взаємністю, тому що в цей світлий день ви повинні бути добрі по відношенню до всіх оточуючих людей. Я хочу побажати вам здоров’я і всього самого доброго. Нехай цей день ознаменується для вас приємними подіями і моментами, а також зустрічами і знайомствами. З Яблучним Спасом вас! Вдалого дня!