Зворушливі привітання з днем ангела Сергія своїми словами, у прозі

Вітаю вас Сергій з днем ​​вашого янгола! Нехай Господь благословить вас та ваш будинок, збереже від падіння і освітить життєвий шлях. Нехай подарує багато щасливих моментів, а також спокутує в благодаті.

Сергій, в день Ангела бажаю любові, натхнення, щастя світлого, здоров’я. І хай тебе завжди оберігає Боже!

Сергій, вітаю тебе з іменинами. Нехай твій Ангел-хранитель оберігає тебе, зберігає від печалі і бід. Нехай в житті буде все так, як ти захочеш. Добивайся своїх цілей завжди!

Вітаю тебе з Днем ангела. Нехай твій добрий ангел-охоронець дасть тобі віру у себе, наполегливість і цілеспрямованість. Бажаю тобі Сергій великої і чистої любові, гідного і безперечного успіху, повноцінного здоров’я, невтомної наснаги і мужності серця!

Привітання з днем ангела Сергія українською мовою

Привітання з днем ангела Сергія українською мовою

Вітаю тебе Сергій з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Сергій, вітаю з чистим і світлим святом, днем ​​твого ангела-хранителя. Бажаю тобі ніколи не сумніватися в його допомозі й рішеннях. Іноді через випробування ми отримуємо цінні уроки життя і все це відбувається не дарма, хоч іноді й болісно. Бажаю тобі, щоб таких уроків було менше, щоб по життю були добрі сюрпризи, світлі люди та радісні події.

Сергій, вітаю з Днем ангела. Бажаю тобі здоров’я, удачі, терпіння і благополуччя. Щоб тобі завжди допомагав твій Ангел, а життя було гармонійним і щасливим.

Вітаю тебе Сергій з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Сергій, добра, удачі!

День ангела сьогодні у тебе Сергій з цим святом я вітаю! Здоров’я, мудрості й добра тобі на триста год бажаю !!!

Сергій є день народження у тебе, у ангела твого теж, і в честь урочистого дня, вас вітає з небес Боже! І я до нього приєднаюся, бажаю – будьте нерозлучні, Я разом з вами радію, Щоб свята не були нудні!

Сергій! Вітаю тебе з іменинами – днем ​​імені твого. Кажуть: “Як корабель назвеш, так він і попливе”. Я бажаю, щоб твоє ім’я допомагало тобі в творчому формуванні та в досягненні цілей, і щоб твій життєвий шлях був довгим і щасливим!