Зворушливі привітання з Днем молоді своїми словами

Молодість – прекрасна пора, коли хочеться робити необдумані вчинки, веселитися до ранку і втілювати всі свої найсміливіші мрії. Нехай все складається вдало, а наслідки будуть лише радісними і корисними. З днем ​​молоді!

Сьогодні чудове свято – День Молоді. Це свято всіх на світі. Адже коли – то кожен був молодим. Ми з радістю відзначаємо це чудове свято, тому що вік, це лише питання душевних сил. Вітаємо всю молодь. Бажаємо вам миру, радості і впевненості в собі. Нехай вашого горіння, ентузіазму вистачить на довгі роки. Дай Бог, щоб ніколи не розгубили жар своєї душі, щоб з вами завжди залишалася віра, надія. Благополуччя вам, достатку і душевного тепла.

Молодість – це, коли весь величезний, неймовірний світ в твоїх руках, багато можливостей і сил. Це, коли багато мрій і часу для їх здійснення. То йди сміливо, без сумнівів і зволікань прямо до своєї найбільшої, заповітної мрії! З днем ​​молоді!

Ми дуже раді привітати всіх-всіх з прекрасним і чарівним святом – Днем молоді! Це свято просочений юністю, безтурботністю, вірою у прекрасне майбутнє. Бажаємо всього нашого молоді вибрати правильний життєвий шлях. Нехай у вашій долі ніколи не буде горя і зла, а тільки світлі і радісні моменти. Живіть легко, любите і поважайте старше покоління, створюйте міцні сім’ї і ростіть щасливих дітей. Ми вами пишаємося, поважаємо вас і щиро любимо. Ви – наша надія і опора. Вітаємо вас з вашим чудовим святом!

У Міжнародний день молоді вітаю всю нашу молодь і хочу побажати бути простіше, активніше, мудрішими, виховання, цілеспрямованість, образованней і культурней!

Ну ось, молодь, настав і твій день. Сьогодні все ніби уві сні! Вірні поруч друзі, теплий літній день, прекрасна атмосфера. Бажаємо, щоб у цей день у вас збулися всі найзаповітніші мрії, щоб ваше життя з кожним новим миттю набувала все новий і новий сенс, щоб ваша душа завжди залишалася молодий і ніколи не старіла. Щиро вітаємо з Днем молоді!

Ти молодий, прекрасний і щасливий! Нехай душа твоя радіє, а серце любить, нехай все мрії і бажання втілюються в життя, а амбітні починання обов’язково реалізуються. Живи повним життям, наповнюючи її яскравими і цікавими моментами. Нехай пригоди не змусять себе чекати, а великі перемоги переслідують тебе на кожному кроці. Радуйся кожному моменту, цінуй кожну секунду своєї молодості і оптимістично дивись на невеликі проблеми і негаразди.

З нагоди Міжнародного дня молоді! Бажаю зберігати оптимізм, жити у вічному русі, дихати на повні груди! Нехай в житті буде багато яскравих емоцій, цікавих подій і талановитих людей! Будьте зухвалими в своїх бажаннях і послідовними в їх виконанні!