Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами

Христос Воскрес! З паскою. Бажаю розсудливості і благополуччя в житті, світлих думок в голові і добрих прагнень серця, щирих почуттів любові і яскравих відчуттів щастя, згасає надії душі і вічного вогню радості в сімейному вогнищі.

Поздоровляю з Пасхою всіх! Христос Воскрес! Нехай відбуваються чудеса, всі добрі побажання виконуються. Нехай Господь винагородить вас миром, спокоєм і добродушністю. Бажаю кожному бути милосердним і добродушним по відношенню до інших.

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі в допомоги та благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великим Великоднем!

Весна час любові, мабуть, тому свято Великодня відзначається навесні. Ісус Христос постраждав, перш за все, за любов – любов до всіх людей. Він любив і прощав навіть своїх мучителів і катів. Не кожен здатний на такий духовний подвиг. Так давайте ж хоча б любити ближнього свого. Прощати образливі слова, несподівані вчинки і тоді, світлим буде не тільки свято Пасхи, а й кожен день.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Привітання з Пасхою до сліз

Привітати з Пасхою у прозі

Сьогодні, зустрічаючи друзів і рідних, ми говоримо: Христос воскрес! Так нехай в цей святковий день Великодня відроджується все найкраще в нашому житті – любов до ближнього, віра в справедливість, світле і святковий настрій. Нехай тільки добро йде поруч з Вами по життю!

З прекрасним святом Пасхи! Нехай буде радість на душі, на мові приємні слова, в голові – світлі думки про майбутнє. Сприятливих перспектив, цікавих відкриттів, успішних знайомств і довгоочікуваних подій. Нехай всі ангели літають навколо, і захищають від неприємностей і розлук.

Нехай сьогодні вам піднімуть настрій аромат пасок, блиск розписних яєць, посмішки близьких і тепло весняного сонця! Нехай Господь дарує вам свою любов і благословення. Щастя, радості, миру і міцної віри. Зі святом!