Зворушливі привітання з Покровою

Свято Покрова Пресвятої Богородиці знаменує явлення Богоматері до народу, яке відбулося в 910 році в Константинополі, у Влахернської церкви. Тоді Константинополю загрожувала загибель і руйнування від військових дій, але Богоматір захищала від ворогівлюдей, що моляться в храмі, і просила Господа прийняти їх молитви. Так нехай же в цей день Господь Бог почує всі наші молитви і бажання, а Пресвята Богородиця пошле на нас свій захист, вкриє «покровом» – надійним і сильним – від бід, чвар, смутку і печалей!

Кажуть, з приходом Покрова земля вкривається першим сніжком. Так нехай же цей сніг буде чистим і світлим, як ваша совість. Хай у кожному домі панує спокій і затишок, нехай все негоди проходять стороною. Нехай птах щастя прилітає частіше до вас. Всіх земних благ вам, радості і довголіття. Нехай доля буде прихильною до Вас, а удача стукає в будинок. Здоров’я вам міцного, сили волі і терпіння. Нехай у ваших серцях завжди співає весна. Дай Бог вам миру і благополуччя, везіння і успіхів.

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Я сердечно вітаю тебе і твоїх рідних зі святом! Доброго всім здоров’я, благополуччя, духовного зростання і заступництва Пресвятої Богородиці!

Мені хочеться привітати вас зі святом, без якого просто неможливо уявити наше життя. Всі православні християни знають про це свято, тому я хочу з таким великим задоволенням привітати вас. Покров Пресвятої Богородиці є тим святом, яке завжди надає людині сили і показує, що віра у все найкраще є невід’ємною частиною нашого життя. Я хочу привітати вас, тому як знаю, що ви дуже велику увагу приділяєте всім релігійним святам і традиціям. Я хочу побажати вам тільки того, про що ви самі мрієте. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас від усіх неприємностей, бід і конфліктів. Вона буде підказувати вам правильний напрямок, при якому ви прийдете до потрібного результату. Бажаю вам всіх благ, які тільки є в цьому світі. Щасливого вам свята!