Гарні привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

Радісна подія, день прекрасних новин і добрих подій – Благовіщення настав! Бажаю Вам справжнього щастя, успіхів у долі, великих починань і сміливих дерзань, а найголовніше – щоб кожен Ваш крок назустріч добра і щастя супроводжувався небесної підтримкою!

Нехай Свята Діва приносить тільки радісні вісті! Нехай Бог допомагає в кожному доброму ділі! Кохайте і будьте коханими, щасливі і здорові. Нехай вас оточує доброта і краса. Не чекайте поганого і воно не станеться. Зі святом!

Благовіщення – радість пресвятої Богородиці і всіх християн світу – нехай несе Вам хороші вести і веде до Вашого дому бажаних гостей! Нехай і до Вас частіше прибувають радісні новини! І нехай все, що Ви тільки забажаєте, збувається в ту ж мить, радуючи Вас і даруючи тільки добро!

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Нехай Благовіщення Пресвятої Богородиці приносить у ваше життя щастя і радість від усвідомлення того, що Діва Марія піклується про вас, вкриваючи від усіляких бід, образ і розчарувань! Нехай ваша віра зміцнюється з кожною хвилиною, а доброта переповнює серце!

У світле свято Благовіщення поспішаємо побажати Вам світла в душі, любові і процвітання Вашим родинам, благих новостей та радісних подій, нехай Господь завжди буде Вам вірним захистом і опорою.

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною.