Найкращі привітання з Благовіщенням українською

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Говориться в Священному писанні, що тільки добрі справи, повинні поповнювати наші похмурі будні. Тільки світлими помислами та чистотою душі, ми можемо спокутувати гріхи наших предків. Білий голуб, як символ невинності і чистоти, сповістив про Добру Новину.

Звідки ж сьогодні долинає дзвін? Віруючі люди відзначають святе свято Благовіщення. Цього дня радіють мешканці кожного куточка планети. Люди, які зараз перебувають на богослужіннях в своїх церквах просять Господа в своїх молитвах в першу чергу про здоров’я для себе і своїх родичів. Дорогі друзі, кожному з вас окремо бажаю міцного здоров’я, святості в душі, нехай над вами переважають світ, благополуччя і просте людське щастя. Бажаю, щоб в цей благий, урочистий день, в ваш будинок увійшли і залишилися в ньому назавжди Віра, Надія, Любов. Хай буде над вами святість Божа і його благодать нехай наповнить ваші душі і серця. Нехай весняна крапель звучить не тільки на вулиці, але і в житті кожного з вас. Зі святом, дорогі мої, посмішок, натхнення, радості і благодаті кожному з вас.

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

З Благовіщенням тебе! Сьогодні свято, а за ним прийдуть будні, тому не чекай благих вістей, склавши руки. Посвяткувати сьогодні від душі, завтра закочувати рукава і берись за роботу. Будь спритніше, швидше і повороткість, щоб хороші вести не пройшли мимо!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це чудовий і світле свято, яке щороку приходить в наші і серця. Я щиро вітаю вас, рідні мої з тим, що у всіх людей в черговий раз з’явилася надія на те, що народження Спасителя зможе все виправити і спокутувати людські гріхи. Нехай разом з цією благою звісткою до ваших осель увійде щира віра, світло і надія. Збережіть в своїх сім’ях і серцях любов до Господа і Божої Матері, нехай вони стануть вошей захистом і опорою у важких ситуаціях. Богородиця отримала благу звістку про благословенному дитину, він став їй нагородою за її віру, щире покаяння і щось неймовірне бажання, яке стільки років жило в її серці. Блага звістка прийшла не тільки до Богородиці, а й до всього народу. Господь ніколи не залишить в біді своє дитя, бачачи його щире бажання стати краще, прагнення до світла і добра. Нехай це свято зробить ваші серця добрішими і чесніше, як по відношенню до себе, так і по відношенню до Господа.