Найкращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Нехай в цей день прийде спокій і щастя. Нехай за тебе моляться рідні. Бажаю, щоб твій будинок відвідували віддані друзі. З Різдвом!

Пришестям Своїм в наш світ Христос освятив землю і небо! Нехай радість ніколи не відступить від вас і від ваших близьких. Бажаємо щирої радості, духовної чистоти і Божого благословення! З Різдвом!

Нехай чудесне Різдво щедро завалить тебе нескінченною низкою яскравих щасливих подій, як величезними сніговими заметами, і твоя прекрасна посмішка засіяє так само сліпуче, як блискучий іній у надихаючих і ніжних сонячних променях! Зі святом!

З Різдвом! Бажаю процвітання і процвітання. Нехай чарівне свято наповнить серце радістю і дарує душевне благополуччя.

З Різдвом Христовим! Щоб у вас на столі були готові кожен день дванадцять страв, ангели вас охороняли, а яскрава зірка не дозволяла зійти з правильного шляху і допомагала відшукати добрих людей.

З Різдвом! Бажаю бути подібно до цього свята: щирим, добрим, теплим, шляхетним, чарівним, довгоочікуваним. Нехай на душі буде спокій і затишок, а в житті – відчуття чарівництва.

Нехай наші серця зіллються в вдячної молитви Викупителю, який врятував світ. За Різдво!

Багато людей в світле свято Різдва Христового бажають один одному удачі, любові, щастя, благополуччя, успіхів. Але нехай тобі це побажають інші, а зі свого боку я хочу побажати тільки одного – міцного здоров’я! Адже коли ти здоровий, то щастя і любов – це всього лише справа часу. З Різдвом!

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

З прекрасним святом Різдво Христове! Нехай кожен день дарує щастя і радість, а твій будинок наповнений сміхом і теплими розмовамиблизьких і дорогих тобі людей.

Нехай цей день буде чарівним, як казка. Тепла в ваш будинок, затишку і благословенній атмосфери. Нехай Божою милістю буде милостиво і спокійно, а вам нехай світить та ж зірка, що вказує дорогу ангелам. Віри міцної, любові і надії невичерпної. Вітаємо зі святом, з Різдвом Христовим!