Оригінальні привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Ми зібрали для Вас купу кращих привітань з Різдвом до сліз. Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений затишком, любов’ю, розумінням і щастям. Здоров’я і удачі.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

З Різдвом Христовим! Нехай це свято принесе в кожен дім щастя, позитив, доброзичливість, благополуччя, здоров’я, радість, спокій, благодать, згода, чудовий настрій, чудові посмішки і багато-багато добра.

З Різдвом Христовим! На очах твоїх, мама, хай не застигає від морозу сльозинка печалі і розчарування, нехай омине горе і брехня. Нехай свята вода змиє все те, що колись було зроблено або сказано не так, як хотілося. Зі святом, мама!

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю чесних слів і добрих вчинків в житті, щирої радості і вірного щастя в душі, світлої надії і одкровення в серце.

Нехай цієї чарівної різдвяної вночі яскрава зірка надії спалахне на небокраї твоєму житті. Нехай її світло осяває шлях до успіху, веде до мрії, дарує любов і щастя. З Різдвом!

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

Вітаю з Різдвом Христовим. Це не просто свято – це справжнє зимове диво. Бажаю в різдвяну хуртовинну ніч загадати найзаповітніше бажання і щоб воно швидше збулося. Бажаю не знати горя і печалі.Щоб в житті було побільше прекрасних і казкових моментів, адже в душі ми всі діти. Багато-багато щастя, зустрічати кожен день з посмішкою.

Дорогий брате, вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати славних і красивих вчинків, великих і успішних ідей, добрих спонукань серця і щирої віри в душі. Нехай різдвяне диво наповнить життя відчуттям щастя і почуттям любові.

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Вітаю з Різдвом! Нехай свято зміцнить вашу силу духу, надихне на нові справи і небесна благодать обдарує сімейне вогнище! Бажаю, щоб в пам’яті залишилися лише добрі і хороші події, а труднощі ніколи не лякали!