Щиросердечні привітання з Різдвом у прозі

Ми зібрали для Вас купу найкращих привітань з Різдвом своїми словами. Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

Вітаємо прекрасну жінку з Різдвом Христовим! Бажаємо благополуччя, душевної гармонії, злагоди і миру, затишку і тепла, уваги і підтримки. Нехай повною чашею буде ваш будинок, великим і люблячим серце, веселим і привітним святковий день!

Бог прийшов у світ, щоб звільнити нас від влади цього світу і знову зробити дітьми Божими!

Вітаю вас зі світлим і радісним святом Різдва Христового! Нехай у вашій душі навічно оселяться щастя, мир і доброта. Нехай ваш будинок буде сповнений любові, а близькі і рідні будуть поруч завжди. Бажаю, щоб кожен день був багатий на Боже благословення, і серце ваше ні в чому не потребувала!

З Різдвом Христовим. Нехай з дружною сім’єю, з багатим столом, з доброї надією це свято започаткує щасливою казки. Бажаю миру, благодаті і любові!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Різдво – дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

У давні часи в Англії існувала молитва: “Дай нам, Боже, трохи сонця, емного роботи і трохи розваг. Дай нам в заробленої боротьбі, Наш щоденнийчорний хліб і трохи масла. Дай нам здоров’я і пощади, Дай нам також трохи пісень, і казку, і книгу. Дай нам, Боже, можливість Стати краще для себе і для інших, Поки все люди не навчаться жити, як брати … “Чудові слова, в яких зібрані всі уявлення народу про щастя, про спокійне, богоугодного життя. Цю молитву я прочитую кожен рік в переддень Різдва. і її прості, але воістину чарівні слова, підносять мою душу … Давайте вип’ємо за світлий різдвяний свято і подякуємо Богові за всі його дари!

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

Хочу щиро привітати з цим світлим святом! Бажаю цінувати кожну мить і оптимістично ставитися до всіх подій. Нехай життя наповнюється божою благодаттю і милістю, а поруч знаходяться розуміє сім’я і вірні друзі. Бажаю бути здоровими, чесним, совісним людиною і думати про ближніх.