Різдвяні привітання своїми словами

Я хочу привітати свою кращу подругу з цим казковим святом. Я знаю, що ти збираєшся загадати в різдвяну ніч, і я впевнена, що це, нарешті, збудеться. У Різдво зазвичай відбувається диво, так що, може бути, ти зустрінеш сьогодні свою долю і вийдеш вже заміж, в кінці кінців. Так що сміливо загадуй бажання. Ну а ми, твої друзі, зробимо все, щоб це бажання збулося. Крім того, я тобі бажання удачі у всьому і успіхів, тому що у тебе заплановано багато планів, які обов’язково повинні бути виконані. Я вірю в тебе і підтримую у всьому, ти навіть не сумнівайся. Зі святом тебе, моя улюблена подруга. Ми з тобою стільки років дружимо, але ось Різдво відзначаємо вперше. Значить, можна зробити це традицією.

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю, щоб всі добрі справи запам’ятовувалися, посмішки радували серце, душі каялися, а гріхи прощалися!

Дивну жінку вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю бути вірною собі і своїй вірі, що не здаватися, а воістину бути справжньою, а також іскритися від щастя і везіння!

Вітаю з Різдвом Христовим і від чистого серця бажаю, щоб справжня любов, міцна віра і добра надія допомагали повернути навіть самі круті гори в життя.

Мила жінка, вітаю тебе з Різдвом. Нехай милосердною і відкритою буде твоя душа, нехай щедрий і веселий бенкет збере всіх близьких людей, хороших знайомих і вірних друзів, нехай яскравим світлом і надією осяє твій шлях добра зірка, хай не буде печалі і негараздів в житті ніколи.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

З Різдвом Вас вітаємо! З чистим, світлим зимовим святом! Нехай до Вашої оселі завжди заглядає щастя, любов і добро, здоров’я і гроші. А все погане проходило повз і ніколи не зупинялося біля ваших дверей!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мир Божий перебуває в твоєму серці, а в душі запанує спокій і умиротворення. Ніколи не відступай від своїх цілей. Будь щасливий і успішний в справах!

Різдвяні привітання українською мовою

Різдвяні привітання до сліз