Щиросердечні привітання з Благовіщенням до сліз

Бажаю тобі в день Благовіщення великого щастя і душевного тепла, турботи і уваги від близьких, благополуччя і достатку, радості і тріумфу! Нехай всі події в твоєму житті стануть справжнім втіленням твоїх планів і мрій, гарний настрій ніколи тебе не покидає, і все буде добре!

Вітаю з одним з найважливіших християнських свят – Благовіщенням! З благою звісткою приходить і початок справжньої весни. Бажаю в цей свято миру, тепла, добробуту, достатку і благополуччя. Нехай близькі люди радують своїми вчинками і розумінням, щоб ви були здорові і щасливі, а цей день принесе нові надії.

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця бажаю, щоб кожен день приносив радість і благими звістками, щоб кожна людина в твоєму житті був любимо твоїм серцем, щоб будь-який момент був тобою прожитий щасливо і радісно.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай в цей день твоя душа відкриє свої ворота щастя і надії, нехай чистим і щирим завжди залишається твоє серце, хай не буде в житті фатальних помилок і злих намірів, нехай тільки добрі і радісні вісті стукають у твій будинок.

Нехай мир і благополуччя супроводжують Вас на життєвому шляху незважаючи ні на що. А щастя народжується з усього самого світлого і прекрасного. Вітаю!

Бажаю розуміння і підтримки близьких, не тільки в цей важливий православне свято, а завжди. Як радісна і славна Добра Новина, так нехай і життя Ваша, буде сповнена благословенних подій. Віри в серцях, надії у виконання навіть самого заповітного і нездійсненного. Чистої совісті та довгих років життя. Вітаю з Благовіщенням!

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

У свято Благовіщення пресвятої Богородиці, в день, коли світу з’явилася блага вість, я бажаю вірною віри і допомоги Господа, вічного спасіння і позбавлення від грішних помислів, доброго і благодатного шляху по життю, вдосконалення себе і очищення душі.