Щиросердечні привітання з Медовим Спасом своїми словами, до сліз

Хочу привітати тебе зі світлим святом, яке припадає на серпень. Дорогий мій чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб в повній мірі насолоджуватися життям і знати, що таємні побажання неодмінно знайдуть можливість для того, щоб збутися в самий найближчий час. Бажаю тобі активності і успіху, можливості досягти поставлених завдань і відкрити для себе тільки кращі перспективи в долі. Нехай Господь тебе береже від всіляких випробувань, дозволяє в повній мірі насолодитися життям без будь-яких ризиків, перешкод і перевірок характеру. Милий мій чоловічок, бажаю тобі Господнього благословення, яке неодмінно призведе до здобуття внутрішньої гармонії. Хочу побажати тобі захисту від негод і обілення душі, можливості повірити в те, що щастя можливе, а будь-які сумніви – від лукавого. Пам’ятай: Господь тебе завжди захистить, навіть в найнебезпечнішій ситуації. Щастя!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Сьогодні ми відзначаємо Медовий спас, солодкий і щире свято, який повинен бути основою твого щастя. Рідний мій чоловік, ти можеш стати найщасливішою і повірити в те, що життя неодмінно порадує численними сприятливими змінами, дозволить посміхатися завжди і бути впевненим в тому, що кожен шанс долі сприятиме створенню основи для подальшого просуваннявперед. Бажаю тобі впевненості в прекрасне майбутнє і можливості для просування в правильному напрямку, захисту Господа. Нехай у тебе все завжди буде складатися так, як задумано, ніколи не буде будь-яких сумнівів. Знаю, ти обов’язково знайдеш справжнє щастя для себе, зможеш зробити крок в правильному напрямку. Приймай щирі вітання з Медовим Спасом, особливим релігійним святом! Щасти тобі завжди!

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!

Ось і прийшов день Медового Спаса! Вітаю Вас і бажаю, щоб життя було солодка, немов мед, і не було в ній жодної ложки дьогтю. Нехай серце зігріває любов, нехай не знає душа нічого поганого. І нехай сьогодні Медовий Спас зробить щасливим Вашу сім’ю і Вас!