Зворушливі привітання з Великоднем у прозі

З паскою! Невгамовної віри, невичерпної надії і невичерпної любові до своїх ближніх! Пам’ятай, справжня і безмежна віра здатна творити справжні чудеса, хоч і спершу так може і не здатися!

З великим святом! Пориньте в океан світлих думок і цікавого спілкування. Не поспішайте жити, насолоджуйтеся кожним моментом, довгоочікуваною подією, сімейним відпусткою. Нехай на шляху вас чекає успішний результат будь-якої співпраці. Прагніть робити добро, жити по совісті, щиро любити, прощати образи і безглузді слова, більше читати і бачити в людях тільки хороше.

Привітання з Великоднем до сліз

Привітання з Великоднем своїми словами

Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові – ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!

З Пасхою Христовою! Бажаю яскравою, як святкові яйця життя, стати добрішими, терпимими, здоровіше, навчитися всепрощення, бути уважнішими до ближніх, нехай в житті відбуваються тільки світлі, щасливі події!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Бездоганної чистоти свято настав! Вітаю! Давай же славити сьогодні Христа, адже він Воскрес, щоб показати нам, що райські кущі не міф і за них варто молитися, жити праведно і не забувати про силу, укладеної в безсумнівну, справжню, незламну віру! Нехай твої надії виправдаються, мрії здійсняться і життя вдасться!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!