Зворушливі привітання з Великоднем у прозі

Христос Воскрес. Нехай, як багато років тому сталося диво, і сьогодні в твоєму житті чудо відбудеться, нехай Господь дозволить бути щасливою людиною, який окрилений вірою і любов’ю. Бажаю пробудити свої світлі почуття, знайти добру надію, запалити вогонь радості в своєму будинку і в серцях рідних. З паскою! Миру і благополуччя.

Вітаю з найсвітлішим святом в році. Жоден світське свято не зрівняється за красою і значущості з Пасхою Христовою. І нехай сьогодні не гримить салют, не вибухають петарди, але великодній дзвін дзвонів і святкова служба в храмі приємніше всіх сумнівних народних гулянь і п’яних розваг. Великдень – це свято для людських душ, які, як ми віримо, після земного життя возз’єднуватися з Богом. Бажаю вам насолодитися сьогоднішнім торжеством світла, доброти і любові. Христос Воскресе!

Христос Воскрес! Нехай Велич свята огорне в цей День всю планету і дасть надію і щастя всім.У цей день бажаю всім добра і благополуччя. Христос Воскрес!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Вітаю з торжеством всіх християнських душ, з Великоднем! Ясновельможного відзначення свята, розговіння по повній програмі, але в розумних межах 🙂

Христос Воскресе! Сердечно вітаю Вас зі Світлим Святом Воскресіння Христового! Молю Бога, щоб світло Воскресіння завжди осявав Ваш шлях. Щоб син Божий – Христос завжди зігрівав Вас своєю любов’ю. Світлої радості вам і Божої допомоги.

Зі світлим Святом Пасхи! В цей день я бажаю тобі миру і процвітання. Нехай Господь оберігає тебе від чужої заздрості і злості, люди навколо дарують тобі тільки любов і радість, а життя буде наповнене яскравими фарбами і сміхом близьких. Бажаю, щоб кожен день в цьому житті був прожитий тобою з задоволенням!

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!