Зворушливі Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Ми сповнені рішучості у що наближається святкуванням Різдва, щоб висловити нашу любов і вдячність самого неймовірного зятю, кращому чоловікові на світі, чиї любов і турбота роблять нашу дочку сліпуче красивою і щасливою. Нехай у вашому домі завжди панує сердечність, щоб ми раділи тому, що вас пов’язує, і ніколи не знаходили того, що вас розділяє. Будь ласка, прийміть це Різдвяне вітання як символічне нагадування про те, що ми цінуємо і любимо вас, дорогі діти. З Різдвом!

З Різдвом Христовим, бажаю тобі захоплюючій життя, приємних відкриттів і віри в краще!

У мирний і сімейне свято Різдва бажаю вам єднання! Єднання з другою половинкою, дітьми, батьками, більш далекій ріднею і з самим собою.

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Дорогий друже, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом! Бажаю взаєморозуміння, миру, любові, душевної рівноваги та спокою. Нехай Господь чує твої молитви, посилає ангелів тебе охороняти і захищає від всього поганого.

Аромат хвої, блиск вогників, затишок на душі .. це Різдво! Чудовий, чарівне свято. Нехай він подарує нескінченну радість, велике щастя і міцну любов! В цей день народився Ісус, почалося нове життя – бажаю і вам почати нове життя з чистого аркуша, і нехай в ній присутні лише радісні події! З Різдвом!