Гарні привітання з Різдвом своїми словами

Нехай буде щасливим і незвичайно радісним це Різдво Христове. Нехай Господь оберігає на життєвому шляху!

Цей День буває тільки раз у житті, День народження, День самий пам’ятний і незабутній, День появи «маленького дива» на світ Божий. Це чудо, таємниця за сімома печатками, найпотаємніше і бажане! Тому кожний наступний рік життя ми відзначаємо так радісно і весело! Вітаю Вас зі доконаним чарами, яке Ви створили самі!

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

Привітання з Різдвом українською мовою

Привітати з Різдвом своїми словами

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Рідна матуся вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю тобі дорога святості в душі, думках і вчинках, бути задоволеною всім тим, що маєш і любити всіх тих, хто тебе оточує.

Бажаю затишній і казкової зими. Бажаю доброго і щасливого Різдва. Бажаю радісною і яскравого життя. Бажаю миру, здоров’я, любові і чарівництва.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!