Найкращі привітання з Водохрещем до сліз

Ми зібрали для Вас купу зворушливих привітань з Водохрещем простими словами. Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю життєвої мудрості, біблійної праведності, господнього вибачення і людської доброти!

Бажаю зануритися з головою не просто в воду, а в світ, де люблять і де чекають. Нехай здорової буде твоя сім’я і твої батьки!

Тисячі свічок горять у храмах для того, щоб висвітлити Велике свято Водохреща в зимовій ночі, тисячі вод висвітлені в цей зимовий вечір для того, щоб господь вилив на людей благодать. Подарував людям можливість спокутувати свої гріхи і порадіти тому, що в їх житті буде багато цікавого, світлого, яскравого і незвичайного. Адже красивою життя ми робимо собі самі, і тільки вищі сили дають нам благодать для того, щоб нарешті наважитися на цей вчинок, не дивлячись на всі підступи долі, яка може бути і підступною, і злий, і жорстокою. Нехай в цей прекрасний Водохресний вечір кожен відчує тепло і радість буття, нехай багато світлого, чистого і благополучного увійде в їхнє життя і нехай всі життєві випробування не ламають вас, тому, що божа милість може бути великою і може пролити своє світло на самих зневірених людей на планеті.

У Водохресні морози наші серця теплішають. Від чого? Настає близькість з богом. Нехай ніколи не вичерпається джерело добра. Нехай він б’є вічно, як життя Божа. Вижене печаль, сльози і смуток. Покличте силу волі, порядність і доброту. Це велике свято! Він для великих справ! З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням! Нехай Бог допомагає у всьому, удача буде на твоєму боці, а здоров’я ніколи не підводить. Поруч нехай будуть самі рідні та близькі, будь-яку справу ладиться, а на душі завжди легко і позитивно. Нехай в цей морозний день буде сонячний настрій і весняне натхнення!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

У цей святий день Господнього Хрещення бажаю міцного здоров’я, душевного спокою, любові і достатку у всьому.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!