Щирі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Ми зібрали для Вас купу оригінальних привітань з Водохрещем у прозі, до сліз. Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

Щиро вітаю з Хрещенням Господнім! Від душі бажаю, щоб Бог постійно зберігав тебе і твоїх близьких від бід і будь-яких неприємностей. Нехай в твоєму житті буде побільше радісних подій. У цей чарівний і божественний день від усього серця бажаю любові, добра, миру, постійного благополуччя, прекрасного майбутнього, богатирського здоров’я, душевного спокою, успіхів, удачі, везіння.

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю нескінченної бадьорості духу і незгасного оптимізму. Нехай на душі буде кожен день легко і світло. Нехай думки не захмарюються сумом. Близько стануть надійним тилом і опорою в житті.

З Хрещенням Господнім! Нехай, кожен, в цей день попросить Господа Бога про своїх гріхах і поганих справах – щиро покається і очиститься в священної воді. Нехай в цей день до кожної людини прийде новий приплив сил, людина очиститься від всього поганого, і буде відкритий для добрих вчинків. Щастя і здоров’я в ваш будинок.

Вітаю! Щастя, радості і добра! У свято Хрещення Христового бажаю, сонце, міцного здоров’я. Божої благодаті. Нехай птахом спуститься на твоє ганок удача, а все зле не знаходить шляхи. Успіху і любові тобі.

Настав самий незвичайний день в році Хрещення Господнє. В цей день вся вода набуває святу силу. Я від щирого серця бажаю тобі завжди мати найчистіші помисли в твоєму серці і щоб здоров’я твоє міцніло, як водохресний мороз. Нехай твоя душа зможе встояти від спокус. Нехай дурні думки будуть від тебе далеко, а віра дозволить завжди приймати правильні рішення. З Хрещенням Господнім тебе!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю миру, добра, достаткуі благополуччя у всьому! Нехай свята вода подарує гармонію і чистоту! Бажаю в це світле свято благословення Господнього, щирої любові і віри в краще!