Зворушливі привітання з Різдвом простими словами

З Різдвом! Янголята сьогодні торжествують, тим самим наповнюючи наші душі оптимізмом. Бажаю тобі вловити їх посил і осідлати хвилю радості, щоб потім всіх оточуючих своїм світлом освітлювати!

Вітаю тебе, любий друже, з Різдвом Христовим! Нехай це свято дозволить тобі знову повірити в добро чудо і силу чарівництва, нехай міцніше стане твоя віра і сильніше дух. Бажаю тобі благодаті і світу, щирих почуттів і неземне кохання, відмінного здоров’я всієї сім’ї і вірного достатку.

З Різдвом Христовим! Нехай до вашої оселі прийде чудо. Нехай здійсняться всі мрії, в будинку витає щастя, комфорт і любов!

Христос народжується – віддамо славу йому! У цей світлий день і назавжди бажаємо вам чистоти в помислах, щастя в житті, радості в спілкуванні, добра в свої вчинки, будьте здорові душею і тілом!

Мила сестра, з Різдвом тебе. Нехай в цей щедрий свято виповниться заповітне бажання і світла надія, нехай щастям і веселою атмосферою буде повна хата, хай снігу хрест і яскраве мерехтіння зірок подарують чарівні відчуття і чудовий настрій, нехай в це свято згадаються дитячі мрії і добрі традиції.

Вітаю від щирого серця. Нехай Різдво Христове подарує в будинку благодать і радість, пошле яскраве світло на дорогу життя і відкриє серце і душу для добра і щирої любові.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

З Різдвом Христовим! Нехай береже Бог Ваш будинок і сім’ю, які так улюблені серцю. Бажаю всім молитвам бути почутими, щоб виконувалися заповітні мрії і прохання, бажання і все те, що так просить серце. Вітаємо!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Прийміть мої вітання з цим світлим святом. Нехай цей рік буде щасливим. Дай Бог здоров’я, живіть без бід і негараздів!

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

Одного разу в сім’ї теслі Йосипа народилася дитина і названий він був по імені не Іван і не Степан, а Ісус Христос. Так і з’явився цей свято Різдва Христового спочатку в обраного народу, а потім і на Святій Русі, та й прижився. Зі Святом вас, християни!