Красиві привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

Бажаю тобі, щоб свята водохресна вода надала тобі сил і змила весь негатив, який накопичився за рік. Нехай в думках і серці залишиться тільки хороше, добре, чисте і світле. Нехай здоров’я буде міцним, як водохресний мороз, бажання світлими, як сонце січневим морозним днем, а тіло прекрасним, як сліпуче – білі, ошатні сніжинки.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю бути справжніми, натуральними, ідентичними і індивідуальними!

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону.

Нехай в славне свято Хрещення Господня зміцниться віра в Вашій душі, а серце наповниться теплом і світлом. Здоров’я Вам і Божого благословення!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб всі тяготи і турботи пішли, омиті святою водою цього благодатного дня. Нехай свято подарує душевну рівновагу, міцне здоров’я, мир в сім’ї і затишок в домі.

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем українською мовою

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з головою зануритися в світ чистих думок і добрих витівок. Нехай засяє твій світ щастям, а душа надією, нехай благодать буде в житті і насолода радості на серці.

Від щирого серця вітаю вас з добрим православним святом – Хрещенням Ісуса Христа. Нехай Господь водохресною водою освятить всю вашу сім’ю, щоб ви весь рік не знали печалі і смутку. Нехай ваша віра в Бога, в вищу справедливість, в непорушність світла і добра буде вашим захистом від поганих людей і несприятливих обставин. Миру вашого будинку, взаєморозуміння і, звичайно ж, кохання. Зі святом!

Ось і прийшов в кожен будинок священний і чарівне свято Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай чудо живе в ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаю вам міцного здоров’я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаю, щоб в цей світлий день вас оточували рідні, улюблені і близькі люди. Нехай ваші домівки наповняться радістю, сміхом і позитивом.