Привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Бажаю добрих звісток, тільки добрих і довгоочікуваних гостей, щасливих, благополучних років, щоб в них не було горя, печалей і бід. З Хрещенням!

Що побажати в це свято? Міцної віри, нової надії. Нескінченного прояву доброти. Зберігайте теплоту в Вашому серці! Віддавайте її – і вона додасться. Прикрашайте нею світ навколо вас! І Ви відчуєте прилив сил. Зі святом Водохреща!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю ясних думок в голові, як ясне небо і добрих днів в житті, як серце Господа.

Вітаю вас з цим великим днем, з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб ви, вмиваючись чистою водою, змили з себе все погане, все зайве, зігріли душу і тіло. Нехай цей зігріваючий душу свято подарує вам міцне здоров’я і ясні, чисті думки!

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

У день Хрещення Господнього всім серцем бажаю небесної благодаті і життєвого щастя, істинної віри і світлої надії, чистої любові і душевного добра.

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

У свято Хрещення Господнього я від душі хочу побажати вам цінувати не тільки перемоги, але й поразки, адже саме завдяки промахів ми ростемо; радіти не тільки розумні, а й хвороб, адже саме вони допомагають нам розвивати силу духу і ставати сильнішими! Нехай Господь Всемогутній завжди допомагає долати будь-які труднощі!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем до сліз

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю залишити всі негаразди позаду. Бажаю змити всі жалі і образи. Бажаю радіти кожному новому дню. Бажаю щиро любити, вірити в диво і чинити добро. Здоров’я тобі і твоїм близьким, а також миру, гармонії, благодаті і відради душі.

Бажаю, щоб у Ваш будинок прилетів білий голуб, і приніс з собою віру, любов, гармонію і благополуччя. З хрещенням Господнє!

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.