Щирі привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб це світле свято приніс в Ваш дім радість і тепло, Божу благодать, мир і затишок. Нехай частіше зустрічається добро, а Ваша зірка вказує шлях в найтемніші часи. Нехай Господь оберігає Вас від негараздів, дарує щастя та любов!

З різдвяними чудесами, магічними небесами, чарівними вогнями. Святими днями. Бажаю благих вістей, довгоочікуваних зустрічати гостей, мирного небосхилу, сімейної ідилії в будинку.

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І сьогодні, в цей святий вечір, ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай кожен новий день, кожен новий годину приносить тільки задоволення і задоволення, благополуччя, а в вашій душі завжди буде спокій і рівновагу. Нехай Христос вас оберігає від усіх життєвих негараздів і дарує вам радість. Бажаємо, щоб у вашому домі завжди лунав щасливий сміх, сльози були тільки від радості, і щоб доброта не покидала ніколи ваших сердець. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою і думати завжди тільки про хороше, і тоді все погане відступить сама собою. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні, вірні подруги і друзі!

Від душі вітаю зі світлим і добрим святом Різдва. Бажаю, щоб диво різдвяної ночі всі ваші мрії і задуми перетворило в реальність. Вірте в чудеса, і тоді ваше життя буде прикрашена яскравими почуттями та емоціями.

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений затишком, любов’ю, розумінням і щастям. Здоров’я і удачі.

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю бути вірними своїм цілям, принципам і зобов’язанням, любити життя і будь вдячними за кожен світанок!

З Різдвом Христовим, бажаю тобі захоплюючій життя, приємних відкриттів і віри в краще!

Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські – з Різдвом Христовим! Нехай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам у всьому божої допомоги і підтримки, а найголовніше – віри! Віри не тільки в Бога, але і в себе! Удачі вам і любові, миру і взаєморозуміння.