Щирі привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом своїми словами

Різдво Христове виконує бажання. Загадуй їх напередодні чарівного свята! Все задумане обов’язково здійсниться.

Зимовий час Різдва наповнює наше життя відчуттям чарівної казки. Нехай же збудуться ті воістину нездійсненні очікування, які ми звикли називати чудом і принесуть Вам радість і щастя.

Нехай в день святого Різдва ваш будинок прикрасять яскраві кульки радості, горять свічки щастя, іскряться гірлянди любові, виблискують вогні достатку, а дзвіночки міцного здоров’я дзвінко передзвонюються. Збережіть це святкове оздоблення і атмосферу добра і затишку на цілий рік. Щасливого Різдва!

Сердечно вітаю Вас з великим святом Різдва Господа нашого Ісуса Христа. Христос народжується – славте! Бажаю вам різдвяної радості і допомоги Господа у всіх добрих справах, миру і благоденства!

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!

З Різдвом Христовим! Бажаю тобі частіше вигукувати: «Це божественно!» і розглядати в своїх ближніх людей з ангельськими характерами. Нехай все насолоди будуть райськими, а емоції заводять на сьоме небо. І що б потім не каявся.

Вітаємо з великим і світлим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо добрих і позитивних емоцій, чистоти в помислах, тепла і щирості рідних і близьких людей. Нехай гармонією наповнюється душа і тіло, знаходячи бажане власне щастя!

Вітаю з чудовим і світлим святом – Різдвом Христовим! Бажаю, щоб в цей день, чарівним чином, всі мрії втіляться в реальність. Нехай радість і добро оселяться в ваш будинок. Гармонією і умиротвореннямнаповниться бунтівна душа. І Віфлеємської зіркою засяє шлях надії, миру і любові у вашому житті.