Щирі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

Господнє Богоявлення – святе свято кожного будинку. Бажаю цей день освятити своїми посмішками і радістю!

У свято Хрещення Господнього я від душі хочу побажати вам цінувати не тільки перемоги, але й поразки, адже саме завдяки промахів ми ростемо; радіти не тільки розумні, а й хвороб, адже саме вони допомагають нам розвивати силу духу і ставати сильнішими! Нехай Господь Всемогутній завжди допомагає долати будь-які труднощі!

У день Хрещення Господнього хай святий і чистої стане будь-яка вода, нехай вона змиє всі гріхи і печалі, звільнить від тяжких бід і хвороб. Бажаю неймовірного припливу сил, благодатного життя і згасає віри.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб з чотирьохсторін в житті дув вітер добрих і щасливих змін, щоб шлях твій був ознаменований Божою благодаттю і удачею, щоб здоров’я міцнішає з кожним днем, немов хрещенські морози, щоб радість і світла усмішка були присутні в кожному твоєму миті.

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Бажаю, щоб Водохресний пресвята вода змила всі хвороби, невдачі й прикрості, принесла з собою міцний здоровий дух, безмірне щастя і справжнє кохання.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Від щирого серця бажаю, щоб освячена водиця вмила і тіло, і душу, позбавивши тебе від всіх хвороб, образ і тривог, бажаю, щоб Господь благословив тебе на добрі діяння і світлі помисли, на щастя, мир, чисту дружбу і любов.

Вітаю Вас зі святом Водохреща! Мирного неба над головою всім жителям нашої планети, а Вам – миру в домі і душі. Нехай Бог веде Вас за руку через всіх вибоїни на шляху, пронесе на руках над безоднею і благословить кожне Ваше добре діяння!