Щиросердечні привітання з Водохрещем у прозі

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

Нехай водохресна вода зцілить, зміцнить як тіло, так і віру. А якщо прийнято рішення пірнути в ополонку, бажаю гігантської сили духу. І нехай всі печалі, хвороби, досада і розчарування змиються святою водою. Вітаю з великим Християнським святом, з Богоявленням Господнім.

Хрещення на Русі було одним з найбільш шанованих свят. Це свято, коли ми очищаємо свою душу і тіло, свято, коли ми розуміємо, як важливо бути добрими і люблячими. Я хочу, щоб Свята Вода захистила Вас, Ваш будинок і Ваших близьких від усіх бід і негараздів. Будьте щасливі. Нехай Вас завжди розуміють твої рідні і близькі. Береже вас Господь!

З Хрещенням тебе! Чи не зустрічайся з хворобами і невдачею, зберігай бадьорість і чистоту душі. Бажаю сильного духу, яскравого щастя і вічного достатку.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Нехай цей святий день Хрещення Господнього стане першим найщасливішим днем ​​в довгій низці щасливих днів твого життя, в якій ти знайдеш Господа нашого в своїй душі.

У всіх церквах чути веселий передзвін. До нас прийшов світле свято хрещення Господнього. Щиро вітаємо вас зі святом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Нехай вас ніколи не покидають надія, віра і любов. Нехай водохресна вода додасть вам бадьорості і здоров’я. На довгі роки. В цей день Господь багатоликий дарує всім вибачення, помоліться, і на душі відразу стане ясно. Нехай вас чекає в усіх справах успіх, нехай завжди збувається мрія. Нехай ваше життя буде довгим і щасливим.

Допомогти попу і ноги, щоб Бог вас усіх благословив. Щоб змилися всі ваші тривоги, і щоб світ щасливіше і добрішим був. З хрещенням!

Нехай твоє життя буде яскравою, красивою і прекрасною, як Водохресний сніг, хрусткий на морозі. У світлі нічних вогнів він іскритися, немов розсипи кристалів, немов діаманти на дорогий гламурної шубі. Нехай сніг подарує тобі в Хрещення не тільки сибірської здоров’я, міцні м’язи і відмінне бадьорий настрій, але і стане символом нової, прекрасної і чистої життя в любові, достатку і процвітання. Нехай радість і любов будуть завжди з собою, нехай ніжність і ласка подарують тобі багато радості в Новому році, і нехай з твою холодну голову не будуть переслідувати погані думки, образи і всі неприємності залишаться в минулому, адже. Гладячи в діамантове небо, важко сумувати, плакати і жаліти себе – воно вабить своєю чарівною притягальною силою, як і хрусткий Водохресний сніг під ногами.