СМС привітання з Водохрещем простими словами

З Хрещенням Господнім. Бажаю праведного життя без бід і печалей, в любові і достатку.

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Нехай Господь дарує вам любов, і допоможе надії не зійти зі шляху. Нехай він зберігає вас від усіх негараздів, і назавжди допоможе віру зберегти. З Хрещенням Господа!

Нехай це світле свято світ принесе домівках вашим, нехай молитви чуються з кожної хати, а віра живе в серці.

Нехай Всевишній береже вас від бід, подарує вам щастя, нагородить мудрістю і навчить смирення. Бажаю життєвого добра, величезною, світлої любові і великого достатку. З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю знайти компроміс з собою, любити навколишній світ, вірити в краще і бути відкритими!

Вітаємо! У це велике свято Хрещення Господня вам бажаю здоров’я, довголіття, море любові і щастя! Нехай свята вода змиє все погане, що є в житті і дасть сил на нові звершення!

Нехай Водохресні морози будуть єдиними, хто приносить холод в будинок. Всі рідні і навколишні нехай радують тільки цікавими і добрими звістками.

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

Вітаю з Хрещенням і бажаю миру і благодаті, відради та любові, чистої, як вода, надії і світлого, як цей день, щастя.

Нехай в ополонці потоне смуток-печаль, нехай чарівна водиця наповнить тебе силами, любов’ю, вірою, щастям! З Хрещенням Господнім. Добра і благодаті!

Бажаю добрих звісток, тільки добрих і довгоочікуваних гостей, щасливих, благополучних років, щоб в них не було горя, печалей і бід. З Хрещенням!

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Вітаю з Хрещенням Господнім і побажати хочу здоров’я тобі і близьким, бравих сил і доброти душі, світлих надій і благополуччя, щирої любові і вірного щастя на життєвому шляху.