Оригінальні привітання з Водохрещем українською мовою

Нехай за вікном мороз тріщить колючий, нехай сива завірюха рветься на простір, бажаю щоб у вашомусвітлому будинку, завжди був мир, затишок і благополуччя. Нехай святою водою умиються рідні, прославлять Господа, і в серці знайдуть любов. Бажаю всім здоров’я, успіху і удачі, нехай Хрещення в ваш будинок, багатство принесе. Зі святом!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Вітаю вас з чудовим святом! Хрещення Господнє – це відмінний привід для того, щоб в черговий раз подякувати Богові за те, що він дав нам найбільший дар – життя! Нехай здоров’я і довголіття завжди будуть з нами поруч і йдуть рука об руку, нехай ваші рідні люди ніколи не хворіють і будуть щасливі!

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Неземних успіхів, легких днів і спокійних ночей. Нехай все досягнення тільки подвоюються, підвищується працездатність, завжди панує приємна атмосфера. Позитивного настрою, віри в краще, швидкого вирішення будь-яких непорозумінь.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем своїми словами

З Хрещенням Господнім вітаю! Бажаю пірнути в ополонку, змиваючи все гріхи свої, і виринути молодим красенем, готовим знову підкорювати вершини світу і серця красунь! Нехай за твої плавки випадково зачепиться золота рибка і виконає три заповітні бажання!

Вітаю з прекрасним святом – Хрещенням Ісуса Христа! Нехай твій океан життя буде нескінченно щасливим, без сильних хвиль і потрясінь, але і штилю тобі я теж не хочу! Нехай завжди буде головне, що повинно бути в житті, – любов. Чи не розслаблюйся і не спочивай на лаврах. Бажаю багато сил для роботи і відпочинку, а також доленосних зустрічей і яскравих подій.