Оригінальні привітання з Водохрещем українською мовою

У кожен дім сьогодні приходить чарівне свято Святвечір. У цей історичнийдень ми бажаємо вам миру, любові і справедливості. Вірте в диво і воно обов’язково оживе в ваших серцях і подарує надію в майбутнє. Міцного здоров’я всієї вашої сім’ї, нехай ваше серце в хрещенські морози зігріває віра і любов.

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Поспішаю вас привітати з великим Хрещенням! У цей зимовий ранок відлиньте всі погані помисли, випийте святої води і відчуйте прилив нових сил. Пам’ятайте, що Господь з вами, завжди допоможе і захистить від бід. Не втрачайте своєї віри і несіть добро!

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем українською мовою

З року в рік хрещенські морози залишаються одними з сильних. Швидше за все через нескореної фортеці Ісуса. Сьогодні в цей найбільше свято я поспішаю привітати вас від щирого серця і щиро побажати безхмарного неба, вселенського миру і благоденства. Нехай освячена водиця додасть вам сил і впевненості, очистить розум і привнесе в душу добро і любов. Щастя хай не покидає ваш будинок і наповнює його радістю і веселощами. Господь збереже і обережет вас, всіх вам благ!

Бажаю, щоб Водохресний свято пройшло під девізом «більше, краще, успішніше» і далі це судження допомагало в житті, підштовхувало до пошуку єдино вірного рішення і приносилотільки позитивні моменти.

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!